Waarde management

De waarde van jouw bedrijf verhogen?


Je wilt op termijn jouw bedrijf verkopen? Dan is het raadzaam om contact met op te nemen met Boeck. We werken systematisch aan de waarde bepalende factoren van jouw onderneming. Aan de beslissing om de waarde van jouw bedrijf te verhogen kunnen meerdere redenen ten grondslag liggen. 
 

Deze redenen kunnen bijvoorbeeld zijn: 


- Je wilt op korte termijn jouw bedrijf verkopen en wilt de opbrengst maximaliseren?
- Je wilt weten wat de waarde bepalende factoren van jouw bedrijf zijn?
- jouw bedrijf staat voor belangrijke strategische keuzes?


Wat is waarde management?


Waarde management richt zich op het structureel verhogen van de waarde van jouw bedrijf. Daarbij wordt via een systematisch model inzichtelijk gemaakt wat de waarde bepalende factoren zijn van jouw bedrijf. Veelal draait dit om performance indicatoren maar ook de financieringsstructuur en positie in de markt worden onder de loep genomen. Veel ondernemers kiezen voor waarde management op het moment dat er sprake is van belangrijke strategische keuzes of op het moment de verkoop van de onderneming overwogen wordt.


De doelstellingen van waarde management.


- Jouw bedrijf is klaar om verkocht te worden.
- Het optimale verkoopmoment wordt bepaald.
- De potentiele risico’s voor kopers zijn geminimaliseerd.
- Mogelijk obstakels zijn opgelost.
- Het aantal potentiele kopers zo groot mogelijk is.


Gratis waarde management check?


Wil je weten hoeveel jouw bedrijf meer waard kan worden middels waarde management? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang een gratis waarde management check.


Waarom kiezen voor Boeck als het gaat om waarde management?


Met de juiste aanpassingen kan jouw onderneming aanzienlijk meer waard worden. Boeck heeft een eigen model ontwikkeld waarmee vooruitlopend op een bedrijfsoverdracht of belangrijke strategische keuzes systematisch aan de waarde bepalende factoren van jouw onderneming wordt gewerkt. Op deze manier realiseren we per direct een rendementsverbetering en een hogere verkoopprijs voor jouw bedrijf.