Venture capital

Op zoek naar financiering voor jouw groeibedrijf?


We helpen je bij het verwerven van financiering voor de groei van je startup of scale up. Boeck begeleidt je in overzichtelijke stappen naar de beste deal.


1. Het optimaliseren van het businessplan.
2. Het valideren van investeringspropositie.
3. Het vinden van de juiste investeerder voor de beste deal. 


We benaderen actief investeerders die passen bij je bedrijf. Zo kun jij je blijven concentreren op jouw bedrijf. We ondersteunen je bij de onderhandelingen, de due dilligence en daarnaast krijg je toegang tot ons netwerk van investeerders. 
 

Wat is venture capital?


De begrippen private equity en venture capital worden vaak door elkaar gebruikt. Wat is het verschil? Er is sprake van venture capital als het gaat om kapitaal voor startende of snelgroeiende bedrijven. Vaak gaat het om bedrijven in innovatieve sectoren als ICT en Robotica. Private equity is kapitaal voor volwassen bedrijven.


Venture capital is de meest risicovolle vorm van kapitaalverschaffing. Het is immers lastig te voorspellen hoe succesvol een idee of startend bedrijf zal zijn. Om die reden zijn venture capital fondsen vaak actief betrokken bij hun investeringen en hebben ze ervaring in de betreffende sector.


Het geld en netwerk van een venture capitalist kan doorslaggevend zijn voor het succes van jouw bedrijf. Het opzetten van een samenwerking met een venture capital fonds vergt daarom specialistische kennis en een uitgebreid netwerk. Boeck beschikt over een database van venture capital fondsen. Zo selecteren we effectief  partijen die passend zijn bij jouw bedrijf, jij als ondernemer en de kapitaalbehoefte. 
 

Gratis venture capital check?


Wil je weten of jouw bedrijf in aanmerking komt voor een venture capital investering? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang een gratis venture capital check.

 

Gratis gesprek aanvragen!

 

Wat kan Boeck voor je betekenen?


Het landschap van investeerders is erg diffuus. Er zijn tal van informal investors, regionale ontwikkelings maatschappijen en venture capital fondsen. De dealmakers van Boeck hebben zelf jarenlang in de investeringssector gewerkt. We weten dus hoe verschillende investeerders werken en hebben een goed beeld van hun toegevoegde waarde. Niet voor niets hebben we dan ook al verschillende groeibedrijven succesvol begeleidt in het aantrekken van een groeifinanciering. 

 

Wil jij het gratis e-book ''hoe kan ik groeikapitaal aantrekken voor mijn bedrijf''?
Klik op de onderstaande knop en krijg het e-book toegestuurd per mail!

 

Stuur mij het gratis e-book