Pre-exit

In twee stappen jouw bedrijf verkopen?


De pre-exit biedt je de mogelijkheid om twee keer te cashen met de verkoop van jouw bedrijf. Boeck is gespecialiseerd in het realiseren van pre-exits en begeleidt jou in overzichtelijke stappen naar een gefaseerde overdracht van jouw bedrijf. 

 

1. Het structureren van de transactiestructuur.
2. Het valideren van investeringspropositie.
3. Het vinden van de juiste investeerder voor de beste deal.


Wat is pre-exit? 


De pre-exit (ook wel Leveraged Owner Buy-Out of LOBO) biedt je de mogelijkheid om ruim voor jouw pensionering al een aanzienlijk deel van de waarde van jouw onderneming liquide te maken en toch door te kunnen blijven ondernemen. Samen met een financier of private equity fonds kun je in financiële rust verder werken aan jouw plannen. In veel gevallen kan het zittende management ook participeren in een dergelijke transactie.


De pre-exit wint sterk aan populariteit. Aan de beslissing om een pre-exit te realiseren kunnen meerdere redenen ten grondslag liggen. 


Deze redenen kunnen bijvoorbeeld zijn: 

 

- jouw vermogen zit in jouw bedrijf en wenst dit gedeeltelijk veilig te stellen?
- je wilt het rustiger aan doen en geleidelijk een stapje terug doen?
- jouw medewerkers kunnen alvast wennen aan een overname. 
- Een ervaren investeringsmaatschappij ondersteund je bij de groeiplannen.


Gratis pre-exit check?


Wil je weten of jouw bedrijf in aanmerking komt voor een pre-exit investering? Neem vrijblijvend contact met ons op en ontvang een gratis pre-exit check.
 

Gratis gesprek aanvragen!

 

Waarom Boeck


Als ondernemer verkoop je eenmalig jouw bedrijf. Dit heeft een aanzienlijke impact op zowel je persoonlijke als zakelijke leven. De verkoop van je bedrijf vereist voorbereiding, deskundigheid en ervaring. Niet alleen op financieel, juridisch en interpersoonlijk vlak maar ook als initiator, begeleider en bewaker van het verkoopproces.
Boeck helpt je hier graag van A tot Z. 


We beschikken over een groot netwerk van gespecialiseerde partijen die pre-exits financieren. Wil je hier meer over te weten komen? We informeren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden die een pre-exit jou kan bieden.